Cearta dintre COLO si Calinacho

Salut , in ultima perioada au aparut pe youtube mai multe videoclipuri in care diversi youtuberi comenteaza “cearta” dintre colo si calinacho . Cum au inceput asa zisa cearta ? Calinacho posteaza destul de des pe canalul sau videoclipuri in care apar diversi cunoscuti youtuberi si despre care calinacho face un fel de analiza despre ei si partea lor negativa din canalele lor si din videoclipurile.lor , el.numind aceasta analiza POLITIA YOUTUBULUI . Calinacho a postat pe canalul lui un videoclip in care este analizat Colo , videoclipul il aveti aici : https://youtu.be/TOUYaLkdSzE
Ziua urmatoare colo vizionand videoclipul ii raspunde cu un alt videoclip de 47 de minute in care analizeaza si reactioneaza la cele spuse de calinacho , dupa care intre cele doua tabere de fani au aparut dispute , unii dintre ei intrand pe canalele celor 2 youtuberi si au comentat sau chiar au dat dislike .

aici aveti si raspunsul lui colo la videoclipul lui calinacho : https://youtu.be/70qXN5O2RZA

Intr-un final.cei doi au incetat cu videoclipurile sa zicem amenintatoare si lucrurile.au revenit la normal .

Este un fel de “razboi” ca anul trecut intre Codrin Bradea aka Satana si Zmenta din care cel mai rau a iesit Zmenta care a inceput sa primeasca o gramada de dislike-uri si mesaje negative .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *