Mayweather vs McGregor Lupta secolului !

Meciul de box dintre Mayweather si McGregor e in direct la ProTV pe 27 august, de la 7 dimineata.

“KOnfruntarea Milioanelor” Mayweather vs McGregor, IN DIRECT la ProTV, duminica 27 august, de la 06:30 dimineata! Gala incepe la 4, in direct la PRO TV!

Cel mai tare meci de box din toate timpurile are loc pe 27 august, de la 7 dimineata, in direct pe ProTV.

Floyd Mayweather, cel mai mare boxer al generatiei sale, neinvins in 49 de meciuri in care a invins peste 20 de campioni mondiali, se bate cu dublul campion din UFC, Conor McGregor.

Cei doi sunt cei mai cunoscuti luptatori de pe planeta, meciul dintre ei urmand sa genereze venituri de peste 1 miliard de dolari. De altfel, bursele celor doi, adunate, pot ajunge pana la 400 de milioane de dolari, in functie de cate PPV-uri vand.

Recordul de vanzari al unui meci este de 4,5 milioane de PPV, vandute la meciul dintre Mayweather si Pacquiao, din 2015. Confruntarea dintre May si Conor poate depasi aceasta cifra imensa, iar veniturile sa fie unele uriase.

Meciul dintre cei doi incepe pe 27 august, la 7 dimineata, ora Romaniei, pe ProTV, iar toata gala va fi transmisa de la ora 4 dimineata!

Dupa cum si-au adus unul altuia cuvinte dure mai in toate clipurile de pe mass media ar trebuii sa avem un meci foarte frumos .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *