Samsung a lansat Galaxy Note 8, cel mai puternic smartphone al său

Smartphone-ul Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial în cadrul unui eveniment care a avut loc miercuri, la New York.

Al doilea şi ultimul vârf de gamă pregătit de Samsung pentru anul în curs are un ecran de tip Infinity Display, la fel ca Galaxy S8.

Însă, de data aceasta, Samsung a ales un ecran de 6,3 inch, mai mare chiar şi decât cel al modelului S8 Plus.

Principala noutate, însă, este sistemul foto. Note 8 este primul telefon Samsung dotat cu două camere foto. Una dintre acestea are o apertură f/1.7, iar dea de-a doua are o lentilă de tip tele cu f/2.4 apertură.

Cu un procesor Snapdragon 835 sau Exynos 8895 – în funcţie de regiune (în România cel mai probabil va disponibilă varianta cu Exynos) şi 6 GB memorie RAM – noul flagship Samsung va putea rula două aplicaţii în paralel.

Pentru a nu risca eventuale probleme cu bateria, Samsung a optat pentru un acumulator de capacitate redusă faţă de alte modele, de 3.300 mAh.

Nu lipseşte suportul pentru încărcarea rapidă, care se va putea face atât prin intermediul conectorului USB-C, cât şi wireless.

Din fericire pentru a o bună parte a utilizatorilor, producătorul coreean a ales să păstreze tradiţionala ieşire audio de 3,5 milimetri, dispozitivul fiind totodată rezistent la apă şi praf conform certificării IP68.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *