Preotul Cristian Pohomaci nu sa spanzurat !!

O știre falsă conform căreia controversatul Cristian Pomohaci s-ar fi spânzurat la marginea unei păduri a creat panică printre fanii preotului-cântăreț exclus din Biserică.

Mariana Mirea, impresara lui Cristian Pomohaci a reacţionat la informaţia falsă. „Un om al lui Dumnezeu nu ar face aşa ceva. Părintele este echilibrat. Oare cei care au scris o asemenea ştire nu au părinţi? Nu s-au gândit la familie? Eu ma îndrept spre Moşuni, dar nu să văd dacă trăieşte, merg pentru rugăciune. Am vorbit cu părintele acum o oră. Vineri, săptămâna trecută, am fost la spectacol. Nu mai avea braţe pentru florile pe care le-a primit”, a declarat ea la un post de televiziune.
Pomohaci a reacţionat pe Facebook după o tăcere lungă. FILMARE CU MAI MULTE ÎNŢELESURI

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a preluat dosarul deschis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în care preotul Cristian Pomohaci este acuzat de infracţiuni de racolare de minori în scopuri sexuale.

Nu mai este preot

Consistoriul Eparhial de la Arhiepiscopia Ortodoxă Alba Iulia s-a întânit, joi, și a judecat cazul preotului Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor de 17 ani.

Preotul a fost înregistrat în timp ce îi cerea favoruri sexuale unui minor, iar înregistrarea a apărut în presă. Atunci când vine vorba despre orientarea sa sexuală începe altă poveste – Pomohaci a fost tolerat de BOR pentru homosexualitate, fiindca nu au existat dovezi. Au existat zvonuri despre Pomohaci, cel care a apărut de nenumărate ori la TV, că a fost surprins în pat cu bărbați sau atentând la pudoarea unor tineri. Jurnaliștii de la Ziar de Cluj au discutat off the record cu niște avocați și notari care au încheiat cu unele victime înțelegeri scrise și ferme prin care Pomohaci a cumpărat tăcerea lor cu bani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *