Cele mai bune filme din 2018

Salut , Astazi o sa facem o evaluare a celor mai bune filme pe care le puteti viziona in 2018 .

1 . Hellboy  2018

În încercarea sa de a li se împotrivi unor vrăjitoare medievale lipsite de scrupule și dispuse să folosească farmece vechi de mii de ani pentru a-și atinge scopul final de a distruge întreaga omenire, Hellboy ajunge în Marea Britanie, unde trebuie să le înfrângă pe consoarta lui Merlin și Regina Nimue. Însă confruntarea dintre bine și rău se transformă într-o luptă mult prea periculoasă și sângeroasă, care nu numai că riscă să genereze o mulțime de victime colaterale, dar poate să provoace chiar și sfârșitul lumii – un deznodământ pe care Hellboy încearcă să îl evite cu orice preț.

 

 

2 . 12 Strong 2018

Bazat pe evenimente reale, Horse Soldiers (2018) urmărește povestea primei echipe a Forțelor Speciale desfășurate în Afganistan după tragicul atac asupra turnurilor gemene din 11 septembrie. Sub conducerea unui nou căpitan, echipa trebuie să colaboreze cu un războinic afgan periculos pentru a elimina talibanii. După ce reușesc să intre în secret în țară, ei trebuie să-și persecute vrăjmașii de pe pământurile muntoase și să ajute luptătorii afgani să obțină control asupra orașului Mazar-i-Sharif. Curând, aceștia sunt depășiți numeric și implicați într-o situație periculoasă care le amenință viața. Într-o atmosferă apăsătoare, misiunea le testează la maxim limitele și le solicită cele mai bune strategii de luptă. Oare cât de dramatică va fi lecția supraviețuirii?

 

 

3 . Bad Boys for Life 3 2018

Acest film este cel mai asteptat urmand a fi continuarea seriei , In primele 2 serii Will Smith a avut un rol important in film fiind si premiat pentru cel mai bun actor .

 

4 . The Prototype 2018

 

Un agent guvernamental descopera o conspirație extraterestră prin care se dorește să se cucerească Pământul. Folosind un lichid albastru creat de extratereștri pentru a face soldații mai puternici, el devine prototip – singura speranță pentru omenire. Durata filmului va di de 95 de minute iar genul Actiune .

 

 

5. Forever my Girl 2018

Forever My Girl (2018) urmărește povestea unui star al muzicii country care după un deceniu se întoarce acasă la iubirea pe care o lăsase în urmă.

Liam Page este un bărbat care și-a părăsit mireasa în fața altarului, în favoarea faimei și averii. Cu toate acestea, chiar dacă Liam și-a construit o carieră frumoasă și a devenit un superstar al muzicii country, acesta nu a uitat-o niciodată pe Josie, dragostea sa adevărată, și nici rădăcinile sale sudice din comunitatea mică unde s-a născut și a crescut. Atunci când se întoarce în mod neașteptat în orașul său natal pentru înmormântarea celui mai bun prieten al său din liceu, Liam se confruntă brusc cu consecințele a tot ce a lăsat în urmă. Oare cum va gestiona Liam toate provocările?

 

 

Acestea au fost 5 filme cele mai asteptate din 2018 , in curand o sa venim si cu a doua parte  . Fiti pe faza

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *